Frisk start på Fløyenkarusellen

Snøbyger og kraftg vind fra sør gav en uvanlig frisk start på Fløyenkarusellen. Fremmøtet var prima og humøret enda bedre.

Stian Hovind-Angermund og Lars Haaheim sparket godt ifra oppover fra Fjellveien til Fløyen. Stian noterte seg for 12.07, fem sekunder bedre enn Lars. Finregningen i Badstuen etter løpet viste imidlertid at Helge Simmenes, kjent for sine sterke løp til Blåmanen, hadde greid 12.01. Han kan derfor smykke seg med tittelen "første vinner av Fløyenkarusellen".

Blant jentene var Maria Brubæk Bua raskest selv om det gikk tyngre enn på testløpet. Kari Sygnestveit og Ann Hege Straume, begge fra HSI, kom som nummer to og tre.

Resultatlisten ligger i høyremargen unden Fløyenkarusellen.

Foto Bjarne har en serie på 42 foto fra målgangen. Du finner den her. På Fjellgeitene.no er det enda flere blinkskudd fra en fotograf som sto lenger nede i løypen.